fbpx

Priser och betalning

Varornas pris anges inklusive moms. I kundvagnen går det att se det totala priset inklusive moms och frakt.
Betalningsvillkor är beroende av valt betalningssätt.

Leverans

Leverans till privatkunder sker via DHL Service Point inom Sverige. Frakten tar normalt 4-5 arbetsdagar från det att vi skickat ordern. Då vi ligger i ett glesbefolkat område har vi inte upphämtning mer än en gång per vecka, vilket kan innebära långa leveranstider, liksom om produkten inte finns i lager. På produktsidan informerar vi om nuvarande leveranstid.

Ångerrätt och returer

Är du av någon anledning inte nöjd? Kontakta oss så löser vi det. Du har också ångerrätt, som gäller under 14 dagar från det att du tog emot produkten.
Du är själv ansvarig för att kontakta oss inom den tiden och meddela att du ångrar dig. Varan som returneras ska vara i samma skick som när du fick den. Notera att vi inte ersätter kostnaden för returfrakt.
Återbetalning sker i första hand via Hygglig, som hanterar våra betalningar.

Personuppgifter

Vi bearbetar dina personuppgifter för att kunna fullfölja din beställning. Vi delar inte med oss av dina uppgifter till någon tredje part. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information vi har registrerat om dig. Kontakta i så fall oss via e-post.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade varor returneras till oss. Om ditt paket returnerats kan du få återbetalning, minus våra administrativa avgifter, för närvarande 150 kronor per låda. Kontakta i så fall oss.

Företagsuppgifter

Aktiebolaget Kolektivet
Organisationsnummer: 559055-2237
Postadress: Box 218, 980 62 Junosuando
Telefon: 070 – 633 70 23